2012.10.15. 13:40 Recon666

Ebben a részben a rainmeter programmal ismerkedünk meg közelebről.


rainmeter-logo.png

A rainmeter programmal különböző skineket tudunk asztalunkra helyezni. Az egyedi skineket le kell töltenünk innen, majd kicsomagolni, és a C:\User\ Saját név (nállam recon)\Documents\Rainmeter\Skin mappába kell másolnunk.

Ha ezzel megvagyunk, a rainmeter tálcára helyezett vízcsepp alakú ikonjára jobb gombbal kattintunk, a refresh all szóra kattintunk evvel frissítjük a bemásolt skinek listáját.

A skineket úgy érjük el, hogy a Configs szövegre rávisszük az egér mutatót, majd megjelennek a skinek, szintén rávisszük az egér mutatót az alkalmazni kívánt skinre, és megint megjelenik egy csomó almenü, ezek a skin alkotó részei, egyenként rá kattintva megjelenik a kívánt skin az asztalon, amit tetszés szerint pozicionálhatunk az egér segítségével.

wid.pngEgy rainmeter skin.

A rainmeter skinei szerkeszthetőek jegyzettömbben, itt található pár darab színkód, a betűk színeinek megváltoztatására. Itt megadhatjuk az adott skin méretét, a betűk színeit és akár forgatni is tudjuk őket az angle: 1 (+-) paranccsal, amit az adott szövegrész végére írunk.

Nagy vonalakban ennyi lenne a rainmeter működése.

Üdv: Recon666

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr274848068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása