2012.12.17. 03:20 buffybot

Sziasztok!

Nemrégiben megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy szívesen csinálnék az oldalnak tutorial videót desktop moddinggal kapcsolatban. 

Mivel Recon a Tudástár sorozatban már néhány dolgot elég jól leírt így azokkal nem szeretnék foglalkozni, de ha valaki kéri akkor szívesen csinálnék arról is videót.

video_tutorials.png

A lényeg az, hogy ha van valami amire kíváncsiak vagytok ezzel kapcsolatban, írjátok meg és megpróbálom egy videóban szemléltetni. Közvetett témákban is lehetne kérdezni, például photshoppal kapcsolatban ha ikont vagy egyedi hátteret szeretnétek csinálni.

Ha nem jön konkrét kérdés akkor valamikor majd elindítunk egy teljesen az alapoktól kezdődő sorozatot, de jó lenne inkább olyat csinálni ami nektek hasznos.

Ja és: Nagyon várjuk az asztalokat!

Üdv, Buffybot

2 komment

Címkék: photoshop videó tutorial update

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr434969181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yushu 2012.12.26. 18:43:43

Én örülnék az teljesen alap dolgoktól kezdődő tutorial sorozatnak! :)

buffybot 2012.12.26. 21:58:58

@Yushu: Ennek nagyon örülök, de az is kérdés ki mit ért 'teljesen alap' alatt :)

 
 
süti beállítások módosítása