2012.12.21. 03:52 buffybot

Mai asztalunk gazdája nem olyan régen küldött már be hozzánk egy desket. Elmondása szerint új még a desktop modding műfajában de ez szerencsére nem látszik a munkáin. Az előzőhöz képest ez az asztal letisztultabb minden tekintetben. Tetszik a színvilága, tetszik a Lancer (bár ez egy régebbi változat :P) igazából minden tetszik, leszámítva, hogy a jobb alsó sarok kicsit zsúfoltnak tűnik miközben a bal felső túl üres. Ha az idő-naptár alkalmazás oda került volna biztos 4 fölötti pontszámot kap tőlem, de így sem rossz. Reméljük kapunk még tőled képeket!

(...) Használt programok, egyebek: - Windows 7 theme updater + theme - Windows 7 Start button changer - RocketDock - Rainmeter - 7conifier A Dock-ban található ikonok, gyors mappa elérési parancsikonok, a könyebb "böngészés" érdekében, illetve játékokról parancsikonok. A tálcán gyors a gyors inditás, és kezelhetőség érdekében minden nap használatos programok helyezkednek el, mint pl.: Winamp, web'n'walk, GoogleChrome, TotalCommander stb...

lancerk.jpg

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (2/5)

Szólj hozzá!

Címkék: minimal lancer

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr184975729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása