2013.01.04. 23:22 buffybot

Krishnam egy olyan dologgal kedveskedett nekünk aminek nagyon örülünk, és jó ötletnek tartunk - reméljük nektek is elnyeri majd a tetszéseteket. 

Készített egy a mi oldalunkhoz kötődő skint, ami mindig a legújabb asztalunkat mutatja, így ha van frissítés azonnal tájékozódhattok róla.

A 'kütyüt' Krishnam még nem tudta letesztelni, -illetve a poszt megjelenése után már igen- de ha már biztos a helyes működésben gondolom szívesen megosztja veletek is. :) 

Köszönjük szépen előre is!

Sziasztok Most nem egy új asztalt küldök, hanem csak egy Rainmetert skint. Semmi mást nem csinál mint a blog utolsó bejegyzésének címét és képét mutatja. Üdv: Krishnam (Elvileg teljesen jól mükődik, de nem volt alkalmam tesztelni a váltást ugyanis nem volt új bejegyzés a blogon)

krishnam_skink.jpg

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

2 komment

Címkék: skin rainmeter asztal blog krishnam asztal blog alkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr824998950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krishnam 2013.01.05. 08:01:55

Teszt befejeződött, működik:)

buffybot 2013.01.05. 11:12:32

@Krishnam: Ha gondolod küldd el az asztal.blog.hu@gmail.com címre és kirakjuk oldalsávba :)

 
 
süti beállítások módosítása