2013.02.03. 20:27 Recon666

Mai asztalunk beküldője szinte csak fekete-fehér színnel operál, ez alól kivételt képez a megnyitott Google Chrome böngésző logója a tálcán. A háttér egy várost, első látásra szerintem New Yorkot ábrázolja fekete-fehérben, design szempontjából közepesnek mondanám. Ami igaz az ikonokra is. Viszont dicsérendő, hogy a dockot semmilyen "extra" dologgal nem egészített ki. (gondolok itt háttérre vagy elválasztóra)

A téma maradt a gyári, ami nem a legszebb, ettől jóval szebb témák is vannak itt. Viszont a start gomb jó választás. Az összkép "számomra" egy közepes-jó szintet ér el.

Sziasztok, igyekeztem minél jobban letisztítani, mert egyszerűen imádom hogy ilyen egyszerű az egész:) viszont van egy dolog, amit nagyon hiányolok, mégpedig egy bizonyos óra. Ha valaki tudja, hogy a képen látható darabot honnan tudom lekapni, annak megköszönném a segítséget! időjárás addonnal hasonloképp vagyok!

üdv, gábor

Várjuk további munkáid!

ff71.jpg

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr995061121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása