2013.05.07. 21:15 Recon666

Kisebb - nagyobb szünet után ismét itt vagyok. Sajnos az utóbbi hetekben megkaptam egy másik weblap szerkesztését, ami kisebb lemaradásban volt, mostanra sikerült felzárkóztatni annyira, hogy a blogra is jusson idő. emiatt elnézéseteket kérem.

Nos kezdjük az elejétől. Aichon egy egyedi asztalt küldött számunkra, mely kicsit darkos stílusú. A háttérkép egy koponyás tagot ábrázol. A koponya színét és a rainmeter skineket összhangba hozta, ami dicséretet érdemel és az ilyen apróságok is képesek feldobni egyedileg készített asztalunkat. Ha jól látom alul az ikonok egy dockban vannak, amit nem favorizálok, viszont maguk az ikonok igényesebb fajtából vannak, melletük egy lejátszó "skinje" is helyet kapott.. A tálca bal oldalra került, személy szerint inkább eltüntettem volna, legalább a screenshot idejére, viszont legalább letisztult, a gyári ikonoknak nyoma sincs.


Több asztalomat is töltöttem már fel ide (most nem fogom megkeresni). Ez a darab még nincs teljesen kész, sztem még fogok rajta variálni, csak gondoltam ötletetek is várok, hátha van valakinek valami jóféle, és akkor meg is valósítom. Amúgy az óra az Rainmeter - Aperture Labs Information óra része, a dock alul meg xwindows dock 5,6 Token light meg deviantartos ikonokkal. A dual képernyő pedig Ultramon, az rakta ki a második kijelzőre a tálcát is! Ott mindig csak azok látszanak, amik azon a kijelzőn vannak. Aichon

136c6kicsi.jpg

szerintünk: (3,8/5)
szerintetek: (2,7/5)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr515287064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krishnam 2013.05.09. 23:51:59

fúúúúúúúú....ez a háttérkép nagyon bitang:) Linket pls:D

 
 
süti beállítások módosítása