2008.10.14. 06:00 PaganMaga

Nemes egyszerűséggel csak, mint "g" írta alá a küldő a levelét, amiben két screenshotot is postázott. Álljanak itt az ő szavai:

"A kisebbik a laptopé, ubuntu+awn dock, a nagyobbik az asztali dobozé winxp+objectdock. Ezen a dockikonok, meg a háttérkép saját termés (párás ablak makró), a téma Luna Element Black. Szoktak rajta ikonok lenni, (képek, dokuk) bár nem sok, ez most egy mesterségesen generált rend."

Azt hiszem egyet érthetünk abban, hogy állati jó mindkét háttér, a párás ablak egyenesen fantasztikus, a sajátkészítésű ikonokkal igazán eredeti. 10/10 :)) Katica is a te fotód? Az az esőcsepp a pöttyös háton igazán szép.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 komment

Címkék: windows linux gadgetmod

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr19712342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gothmog 2008.10.14. 19:04:01

nem, a katicát sajnos nem én fotóztam, az valamelyik gnome tárolóból van. Már nem tudom honnan szedtem, de talán a gnome-look.org-on érdemes szétnézni. És nekem is tatszik, azért raktam ki. :)

dj 2008.10.16. 22:18:59

A katica nekem is megvan. De a katedrál üveg nagyon ütős :)

gothmog 2008.10.16. 23:04:14

az ötlet eredetileg innen van egyébként:
www.artlebedev.com/posters/
de ami itt van azzal az volt a bajom, hogy módosított, ezért itt-ott életlen. Úgyhogy inkább megcsináltam a saját verziómat.

 
 
süti beállítások módosítása